Vivim tots en el mateix temps?

Captura de pantalla 2015-10-28 a las 20.28.24

Molta gent diu que la vida ja aquesta decidida i nosaltres només hem de viure-la, perquè quan naixem ja tenim la nostra vida escrita, així que a partir d’aquesta afirmació jo he tret la meva pròpia pregunta: ¿Vivim tots en el mateix temps? Amb aquesta pregunta vull dir, potser el present d’una persona és en X any i el present d’una altra és un altre any. Perquè com ja se sap que farem en les nostres vides, no existeix realment el temps. Aquesta pregunta la porto fent molts anys, les raons per les que em faig són clares, una d’elles és que no entenc com pot ser que mentre aquestes dormint et passa el temps molt més ràpid que ell que aquesta despert. O sigui que en realitat si no dorms et passa més lent que si dorms, això vol dir que ja no estàs en el mateix temps que una persona que aquesta sempre desperta. La mateixa situació és quan t’ho passes bé o malament, perquè si t’ho passes bé et passa el temps més ràpid, en canvi si ho passes malament, aquestes més temps.

La relació de la imatge amb la meva pregunta és clara, ja que es pot veure en un mateix temps tres dates diferents, amb això vull simbolitzar que en realitat en un mateix moment vivim en diferents temps.

En conclusió vull dir que potser el temps no és allò que coneixem, en realitat el temps no és allò que sabem, potser és una mica diferent al que ens imaginem i el temps no existeix.

Fet per Marc de Fulgencio

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s